ثبت کاج، معتمدترین موسسه ثبت شرکت ها و خدمات حقوقی ایران

ثبت کاج

اینماد

اخذ اینماد(نماد اعتماد الکترونیکی)

اینماد چیست؟

اینماد (E-Namad) یا نماد اعتماد الکترونیکی یک نماد است که از طرف مرکز توسعه تجارت الکترونیک به وب‌سایتی‌ها داده می‌شود که دارای ضوابط مشخص و از پیش تعیین شده‌ای باشند.
این لوگو فقط به وب‌سایت‌های فروشگاهی تعلق می‌گیرد. پس اگر وب‌سایت شما خبری، وبلاگی و… است به اینماد نیاز نخواهید داشت. اما اگر دارای فروش اینترنتی هستید یعنی در وب‌سایت خود درگاه پرداخت دارید این نماد برای شما مفید خواهد بود.

مزایا اینماد وب‌سایت

مهمترین مزیت اینماد دارد، جلب اعتماد کاربران است. در واقع وب‌سایتی که دارای اینماد است متعهد است که رضایت کاربر را در خرید اینترنتی جلب نماید و به تعهدات خود عمل کند. این موضوع باعث می‌شود کاربر زودتر به وب‌سایت شما اعتماد نماید.
همچنین برای دریافت درگاه مستقیم بانکی، قرار بستن با اداره پست برای ارسال محصولات هم شما باید این نماد را دریافت کرده باشید.

شرایط و چک لیست الزامات نماد اعتماد الکترونیک

حالا که متوجه شدیم اینماد چیست؟ و چرا باید این نماد را بگیریم باید بدانید که برای دریافت نماد اعتماد الکترونیک باید چند شرط زیر برای وب‌سایت شما برقرار باشد:

فروشگاهی بودن محصول

باید حداقل یک محصول در وب‌سایت داشته باشید که امکان خرید آنلاین برای آن وجود داشته باشد. یعنی مراحل مشاهده‌ی محصول، انتخاب و خرید از طریق وب‌سایت شما انجام شود.

درج اطلاعات محصول

اطلاعات کاملی از محصول در وب‌سایت شما درج شده باشد. برای مثال نام محصول، قیمت قابل پرداخت و…

صاحب امتیاز دامنه

در دریافت اینماد برای متقاضیان حقیقی باید درخواست نماد توسط صاحب امتیاز دامنه ارسال شود. این شخص باید ۱۸ سال تمام باشد. در متقاضیان حقوقی، نام دامنه باید به نام شرکت یا یکی از اعضای هیئت مدیره باشد.
سوالات رایج اینماد

  1. نماد اعتماد تا چه مدت اعتبار دارد؟در حال حاضر نماد اعتماد اعتبار دو ساله دارد.
  2. ستاره‌های نماد اعتماد به چه معنی‌است؟سطح اعتماد و کیفیت عملکرد و‌ب‌سایت را نشان می‌دهد. تعداد ستاره‌های بالاتر، نشان‌دهنده سطح بالاتر اعتماد و کیفیت بهتر عملکرد و‌ب‌سایت است.
  3. آیا نماد اعتماد الکترونیکی به کسب و کارهای فعال در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها نیز تعلق می گیرد؟بله. در حال حاضراعطای نماد اعتماد الکترونیکی به کسب و کارهای فعال در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌های مجاز نیز تعلق می گیرد. کلیه فعالان کسب و کارهای الکترونیکی در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌های مجاز ، جهت ثبت نشانی فعالیت خود و آغاز فرآیند اخذ نماد اعتماد الکترونیکی می توانند با مراجعه به سامانه نمادو ایجاد حساب کاربری، اقدام به ثبت نشانی فعالیت خود در شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها نمایند. همچنین کسب و کارهای دارای نماد اعتماد الکترونیکی نیز می‌توانند با ورود به پنل کاربری خود، از قسمت افزودن شناسه اقدام به ثبت نشانی فعالیت خود در شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها نمایند.
  4. آیا قبل از دریافت نماد اعتماد، استفاده از عکس نماد اعتماد در سایت اشکالی دارد؟بله. نشانه نماد اعتماد الکترونیکی یک علامت دولتی است وهرگونه جعل وسوء استفاده از آن علامت ممنوع و مشمول احکام جعل علامت دولتی است . استفاده از تصویر نماد به جای نشانه آن مصداق جعل می باشد و ضمانت اجراء کیفری دارد.
  5. چه اطلاعاتی درباره کسب و کار اینترنتی مربوطه در پروفایل لوگوی نماد نمایش داده می‌شود؟در صورت احراز شرایط دریافت نماد اعتماد و اخذ این مجوز، اقلام اطلاعاتی زیر به صورت عمومی در پروفایل شما در معرض دید بازدیدکنندگان قرار می‌گیرد: نام کسب و کار، آدرس وب‌سایت، وضعیت اعتبار نماد اعطا شده، سوابق عملکرد کسب و کار، تاریخ اعطا، ساعت پاسخگویی کسب و کار، خدمات و مجوزهای کسب و کار، نام صاحب امتیاز، آدرس کسب و کار، تلفن ثابت و پست الکترونیکی.
Scroll to Top